Visszajelzések


"A Jikiden Reiki tanfolyam legnagyobb erőssége a gyakorlati oktatás, a reiki mestert is a gyakorlat teszi, úgy érzem ebben a formában lehet a legtöbbet tanulni. Gábor ebben a részben nyújtotta legjobb formáját, ezt a részét tenném még hnagsúlyosabbá"

Richárd

 

"Borzasztóan vártam a reiki tanfolyamot és most már tudom miért. Nagyon jó volt, jól éreztem magam. Érthető, pont annyi, amitől egyáltalán nem fáradtam el. :)

Nagyon jók voltak a gyakorlások is, laza volt a hangulat, de azt gondolom, hogy ez mind a négyünknek köszönhető volt.

Nagyon várom, hogy családomon is gyakorolhassam a reikit, már aki engedi. :) Köszönöm, hogy itt lehettem és nagyon várom a következő fokozat elsajátítását!"

Viki

 

"Részletes módszerekkel és hatékony technikákkal ismerkedtem meg a reiki tanfolyamon. Az avatás egyszerűsége, az oktató felkészültésge és a bőséges információ a reikiről felűlmúlta az elvárásaimat. Örülök, hogy végre találkozhattam sok-sok év nyugati reikizés után a Jikiden Reikivel. Letisztult bennem sok minden és a japán szemléletmód átadása lefedte azokat a kérdéseket, melyek hiányosak voltak addig."

Rudolf

 

"A Jikiden Reiki tanfolyamon tapasztaltak nagyon sokat segítettek, már a tanulási folyamat alatt is. Azok az energiák, dolgok, amik csak kicsit működtek, most nagyon jól, érzékelhetően beindultak. Az oktatási metodik átlátható, világos, a tananyag átadása is kíváló.

Jót tett a sok gyakorlási lehetőség és a türelmes, kimerítő válaszok az általuk feltett kérdésekre.

Biztonságot ad az, hogy mint páciens és mint kezelő is megtapasztalhattam a Reikit. Köszönöm!"

Erzsi

 

"A reiki ranfolyam színvonalas, baráti, közvetlen hangulatban folyt. Számomra nagy élmény volt a Reiki történelmi hátterének bemutatása mint pl. korabeli fotók, írásos anyagok megtekintése. Nagyon érdekes volt a Reiki kanji írásjel részletes magyarázata is.

Megtapasztaltam, hogy a Jikiden Reiki a tudatos elme működésétől független, sőt az elme lecsendesítésekor az érzetek mégjobban érzékelhetőek."

Tibor

 

"Igazán jól éreztem magam a reiki tanfolyamon. Nagyon szimpatikus volt az oktató és a hallgatótársak. Megértés, szeretet, jó hangulat vett körül. Sokat tanultam, feltöltődve, jó érzéssel megyek el.

Ez a két nap megerősített abban, hogy tovább folytassam majd ez irányú tanulmányaimat, illetve fejlesszem a kurzus során megszerzett készségeimet.

Köszönök mindent és további sok sikert kívánok!"

Edina

 

"A tanfolyamon nagyon alapos és letisztult elméleti és gyakorlati útmutatót kaptam a reiki elméletéről és annak mindennapos lakalmazhatóságáról, ezeknek az aránya is teljesen optimális volt, kérdéseimre választ kaptam. Alig várom, hogy ezt a tudást a mindennapjaimba ültessem."

Judit

 

"A feleségem talált rá a Jikiden Reiki tanfolyamra. Ő azt mondta mindenképp el szeretné végezni. Úgy döntöttem eljövök vele, mert mindenképp csak tanulhatok, és káromra nem fog válni.

A két nap nagyon jó hangulatban telt és rengeteget tanultam. Olyasféle érzés volt, mintha egy tűzcsapból próbálnánk inni, de élveztem.

Nagyon jó volt megtapasztalni a reiki energiát és felismerni, hogy erre én is képes vagyok. Gábor nagyon jól felkészült, és úgy érzem a gyakorlásnál is nagyon sok odafigyelést és segítséget kaptam."

Zsolt

 

"A reiki tanfolyam érdekes volt, egyensúlyban volt az elmélet és gyakorlat váltakozása. Az egyes szakaszok közti kérdések és válaszok adtak számomra egy egészet.

Az egymáson gyakorlás azért is volt jó, mert megbeszéltük, hol mit lehetett érezni, ezzel megtapasztalhattuk adóként és fogadóként a Reiki energiát.

A Jikiden Reiki tanfolyam jól felépített, tanulságos volt. Csak így tovább! :)"

Andrea

 

"Nagyon tetszett a reiki tanfolyam, igazán megérte eljönni. Korábban nyugati reikit tanultam és érdekes volt megtapasztalni a különbségeket. A Jikiden Reiki egyszerűbb, de talán komplexebb, letisztultabb sítlus. Hasznosnak találtam megismerni a Reiki japán tradicionális változatát."

László

 

"Teljes mértékben pozitívan tudok nyilatkozni a Jikiden reiki tanfolyamról. Érthető, könnyen elsajátítható képzést kaptam, jól felépített elméleti és gyakorlati anyaggal. A kurzus kellemes hangulatban történt. A Hatsurei ho meditáció is nagyon jó volt, személy szerint ez volt az eddigi legjobb meditációm. Biztos vagyok benne, hogy további gyakorlással jól építhetek ezekre a biztos alapokra."

András

 

"A két napos tanfolyam alatt nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam, különösen letisztult a Reiki szó jelentése, és a Reiki kanji magyarázata hozzájárult a Reiki teljesebb és tisztább használatához számomra. A nyugati reikivel összehasonlítva, amit korábban tanultam, a Jikiden Reiki egyszerűsége és letisztult hatékony technikái nagyon szimpatikussá tették számomra ezt a tanítást."

Boglárka